Πίσω στο: GPS – GSM ΕΝΤΟΠΙΣΜΟΥ

GPS TRACKER mini 1

Κωδικός προϊόντος: 200090
Εκτύπωση

Τιμή (Τεμ.):  59 €  52 €

GPS-TRACERmini1-box
Περιγραφή

GPS TRACKER mini 1

 

GPS tracker μικρή δορυφορική συσκευή εντοπισμού  με 1 μπαταρία.

Δορυφορική συσκευή εντοπισμού προσώπων, οχημάτων, σκαφών, ζώων, αποσκευών.

Ποιοτική συσκευή χωρίς προβλήματα και ευκολία στην χρήση.

 

Λειτουργεία  επίβλεψης ηχητικού ελέγχου του χώρου σας & κουμπί πανικού, αποστολή διεύθυνσης με SMS, υποστήριξη web server, εντοπισμός και μέσω LBS, γεω-φράχτης, συναγερμός κραδασμών, ειδοποίηση κίνησης, ειδοποίηση υπέρβασης ορίου ταχύτητας, δέχεται κάρτα microSD


Μονάδα GPS GSM Tracker για άμεσο και ζωντανό εντοπισμό οχημάτων και προσώπων ! ! !
Αντικλεπτικό GPS Tracker για αυτοκίνητα, μηχανές και πρόσωπα ! ! !
Σχεδιασμένο να είναι μικρό, ελαφρύ και διακριτικό ! ! !
Με την μονάδα GPS που διαθέτει η συσκευή λαμβάνει συντεταγμένες μέσω του δορυφορικού δικτύου και με την βοήθεια της μονάδας GSM σας ενημερώνει για το στίγμα του οχήματος ή του προσώπου που σας ενδιαφέρει με συντεταγμένες σε γραπτό μήνυμα με Link για Google Maps ώστε να ξέρετε την διεύθυνση και αριθμό αλλά και να δείτε την ακριβή θέση του οχήματος πάνω στον χάρτη ! ! !

 Το GPS  TRACKER είναι σχεδιασμένο έτσι ώστε να είναι ελαφρύ, μόλις 40 γραμμάρια και να έχει μικρές διαστάσεις, 64mm x 46mm x 17mm, ώστε να είναι η πλέον διακριτική συσκευή παρακολούθησης του οχήματός σας!

Λειτουργίες χαρακτηριστικά

GPS TRACER T108B

Που μπορεί να χρησιμοποιηθεί η συσκευή GPS Tracker;


Πως λειτουργεί το GPS TRACKER;

Με τον πιο απλό τρόπο! Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να τοποθετήσετε μια καρτούλα SIM από οποιαδήποτε εταιρεία παροχής υπηρεσιών κινητής τηλεφωνίας, συμβόλαιο ή καρτοκινητό, να την φορτίσετε και κάθε φορά που θα πραγματοποιείτε μια κλήση προς την συσκευή αυτή θα απορρίπτει την κλήση και θα σας στέλνει ένα γραπτό μήνυμα SMS με:


  Κείμενο με συντεταγμένες/ταχύτητα/ώρα/ημερομηνία

Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να εισάγετε τις συντεταγμένες στον ψηφιακό χάρτη της Google maps (http://maps.google.com) και να ενημερωθείτε για το σημείο στο οποίο βρίσκετε το όχημα καθώς και την διεύθυνση του δρόμου / αριθμό που αντιστοιχεί στο σημείο αυτό!

    Το γραπτό μήνυμα θα έχει τις παρακάτω πληροφορίες:

Γραπτό μήνυμα συσκευής GPS

Ελληνική απόδοση

Latitude: 41.089415N
Longitude: 23.546323E
Speed: 000.0Km/h
Time:21:46
Date:28/1/11
F:4.32V
Signal:F

Γεωγραφικό πλάτος: 41.089415N
Γεωγραφικό μήκος:
23.546323E
Ταχύτητα: 000.0 Χιλιόμετρα/Ώρα
‘Ωρα: 21:46
Ημερομηνία: 28/1/11
Μπαταρία:4.32
V
Σήμα:
F (Πλήρες)

Με τον τρόπο αυτό μπορείτε επίσης να εισάγετε συντεταγμένες και στο Google Earth ή σε οποιονδήποτε άλλο ψηφιακό χάρτη μπορείτε να εισάγετε συντεταγμένες όπως για παράδειγμα μία μονάδα GPS αυτοκινήτου!

Δοκιμάστε το ακόμα και αυτή την στιγμή! Κάντε κλικ εδώ για να μεταφερθείτε στην σελίδα της Google maps, στο πεδίο για εύρεση εισάγετε τις παρακάτω συντεταγμένες: 41.089415   23.546323  και πατήστε «Αναζήτηση χαρτών» θα σας εμφανίσει το κατάστημά μας στις Σέρρες .

  Έναν σύνδεσμο (web link) για τους ψηφιακούς χάρτες της Google maps!

    Σε αυτή την περίπτωση το μόνο που πρέπει να κάνετε εσείς είναι να ανοίξετε το link και θα οδηγηθείτε αυτόματα στον χάρτη της περιοχής που βρίσκετε το όχημα εφόσον έχετε στην διάθεσή σας συσκευή κινητού τηλεφώνου με πρόσβαση στο internet καθώς και ενεργοποιημένες υπηρεσίες GPRS/3G internet . Έτσι θα μπορείτε να δείτε το ακριβές σημείο καθώς και την διεύθυνση του δρόμου / αριθμό που αντιστοιχεί στο σημείο αυτό!Στην συσκευασία περιλαμβάνονται:


Στις τιμές των προϊόντων συμπεριλαμβάνεται ο ΦΠΑ