Το καλάθι σας  

 x 

Το καλάθι σας είναι άδειο.
Τρίτη, 22/09/2020

Το καλαθι σας ΣΥΝΔΕΣΗ ΕΓΓΡΑΦΗ

Ενημερωθείτε για νέα προϊόντα και προσφορές.

Προϊόντα

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 96 επισκέπτες και κανένα μέλος

ENOIKIAZETE
oxymetro
ΠΑΛΜΙΚΟ ΟΞΥΜΕΤΡΟ
CAMER-WEB-TM-C011-1
 ΚΑΜΕΡΑ Η/Υ WEB

AFK YK001 3

ΘΕΡΜΟΜΕΤΡΟ ΣΩΜΑΤΟΣ

  USB-REC
 USB ΚΑΤΑΓΡΑΦΙΚΟ ΗΧΟΥ
DVR-EXTERNAL-3DET
 ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΚΑΜΕΡΑ
                                   RM-03  ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΜΟΣ 3ΚΑΝ

 

  case-1

Θήκη ασυρμάτων

 

 

ANYTONE-ATD578UV

Anytone AT-D578UV

DMR V/U

 

  PERILEMIO-G

PERILEMIO-R1

Ποιοτικά περιλαίμια
σκύλων
PR HYTERA 1
RFID-CARTΘήκη προστασία για ανέπαφες τραπεζικές κάρτες.

BRENNE-1290080

Ανιχνευτής καπνού

FL-VU
 Φίλτρο αναμεταδότη

Icom IC-7600

Κωδικός προϊόντος: 1-76
Εκτύπωση
Icom IC-7600

Τιμή (Τεμ.):  Μη διαθέσιμο

Περιγραφή

Icom  IC-7600

Η Icom με υπερηφάνεια παρουσιάζει τον πομποδέκτη IC-7600 HF/50MHz σαν τον διάδοχο της σειράς IC-756.

 Στον IC-7600 έχουν προστεθεί ορισμένα από τα κύρια χαρακτηριστικά που υπάρχουν στις ναυαρχίδες IC- 7700/7800. Προσθέστε και 45 χρόνια πείρας στα αναλογικά κυ­κλώματα RF και το αποτέλεσμα είναι το IC-7600, ένας νέος πομποδέκτης με εκπληκτική απόδο­ση και πληθώρα νέων καινοτομιών που περιλαμβάνουν και τις νέες μονάδες διπλής μετατροπής υπερετερόδυνου συστήματος, την μονάδα διπλού DSP και το φίλτρο οροφής των 3kHz της IF.

Διπλό DSP εκπομπής / λήψης και απεικόνιση φάσματος

Ο IC-7600 είναι εξοπλισμένος με δυο 32μπιτες μονάδες DSP κινητής υποδιαστολής για εκπο­μπή/λήψη καθώς και απεικόνιση φάσματος. Οι μονάδες DSP παρέχουν υψηλή απόδοση συγκρι­νόμενη μόνο με τα ακριβά μοντέλα πομποδεκτών IC-7700 και IC-7800. Ο IC-7600 καταφέρνει παρόμοια απόδοση χάρις στο πάντρεμα της υψηλής ταχύτητας της ψηφιακής επεξεργασίας του σήματος με την τεχνογνωσία της Icom στα αναλογικά RF κυκλώματα.


104dB δυναμική περιοχή και δυνατότητα αναχαίτισης σημείου 3ης τάξης (IP3) +30dBm

H μακρόχρονη εμπειρία της Icom στην αναλογική τεχνολογία κυκλωμάτων RF συνδυαζόμενη με την τελευταία ψηφιακή τεχνολογία έχουν σαν αποτέλεσμα έναν εκπληκτικό δέκτη με δυναμική περιοχή 104dB και δυνατότητα αναχαίτισης σημείου 3ης τάξης +30dBm χωρίς να θυσιαστεί η ευαισθησία του δέκτη.

O υπερετερόδυνος διπλής μετατροπής δέκτης μειώνει δραματικά την εντός μπάντας IMD

Ο IC-7600 χρησιμοποιεί ένα σύστημα υπερετερόδυνο διπλής μετατροπής το οποίο διαθέτει απόρριψη ειδώλου για το 2ο στάδιο μείξης. Συγκρινόμενο με το σύστημα τριπλής μετατροπής είναι τεχνικά δύσκολο να φτάσουμε σε μια σταθερή λειτουργία της μείξης αλλά μειώνει δραματι­κά την παραμόρφωση του σήματος μέσω της επεξεργασίας στην IF και παρέχει υψηλής πιστότη­τας σήμα στην μονάδα DSP. Σαν αποτέλεσμα ο IC-7600 παρέχει ένα πιο καθαρό και ευκρινές σήμα.


Η διαχείριση του βρόγχου AGC ελέγχεται από την μονάδα DSP

O IC-7600 ανιχνεύει την τάση AGC από το σήμα το οποίο έχει περάσει το ψηφιακό φίλτρο IF. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι ο IC-7600 εμποδίζει το μπλοκάρισμα του ACG από ένα γειτονικό ισχυρό σήμα αναδεικνύοντας την πλήρη δυναμική του ψηφιακού φίλτρου IF. To ψηφιακό φίλτρο IF και το χειροκίνητο φίλτρο notch επεξεργάζονται επίσης από τον βρόγχο AGC.


Τρία φίλτρα οροφής στην 1η
IF, συμπεριλαμβανομένου και των 3kHz

O IC-7600 έχει 3 φίλτρα στην 1η IF (φίλτρα οροφής) πριν από το 1ο στάδιο ενίσχυσης της IF. Μπορείτε να επιλέξετε το κατάλληλο εύρος φίλτρου από 3kHz, 6kHz και 15kHz εξαρτώμενο από την διαμόρφωση λειτουργίας (για τα FM είναι σταθερό αυτό των 15kHz). Το φίλτρο των 3kHz στην 1η IF προστατεύει το επόμενο στάδιο από την επιρροή ισχυρών γειτονικών σταθμών.


Ψηφιακό Φίλτρο
IF

O IC-7600 περιλαμβάνει το χαρακτηριστικό 'φτιάξε το δικό σου φίλτρο'. Η επιλογή αυτή δίνει στον χειριστή την ευχέρεια να ρυθμίσει τα χαρακτηριστικά της μορφής (οξεία ή ήπια), το εύρος και το κέντρο συχνότητας. Σύνθετες μνήμες φίλτρου αποθηκεύουν τις τελευταίες ρυθμίσεις του φίλτρου με την χρησιμοποιούμενη διαμόρφωση. Αυτό δίνει την ευχέρεια στον χειριστή να αλ­λάζει αλλάζει γρήγορα τα φίλτρα για σταθερές καταστάσεις λειτουργίας, όπως πχ σε ένα con­test. 

Διπλός Ψηφιακός Συντονισμός της Ζώνης Διέλευσης (Twin PBT)

Μόλις προσαρμοστούν τα φίλτρα, ο χειριστής έχει επιπλέον έλεγχο με την λειτουργία του δι­πλού ψηφιακού συντονισμού ζώνης διέλευσης (PBT). Ο διπλός συντονισμός της ζώνης διέλευ­σης  (PBT) βοηθά στην εξουδετέρωση των παρεμβολών αλλάζοντας το εύρος ζώνης του φίλ­τρου IF  ή και μεταφέροντας την κεντρική συχνότητα. Η λειτουργία αυτή σας επιτρέπει να απο­κόψετε όλη την παρεμβολή και τον θόρυβο έτσι ώστε να ακούσετε το επιθυμητό σήμα.


Μη αυτόματο Ψηφιακό Φίλτρο Notch

Στις τιμές των προϊόντων συμπεριλαμβάνεται ο ΦΠΑ