Το καλάθι σας  

 x 

Το καλάθι σας είναι άδειο.
Τρίτη, 22/09/2020

Το καλαθι σας ΣΥΝΔΕΣΗ ΕΓΓΡΑΦΗ

Ενημερωθείτε για νέα προϊόντα και προσφορές.

Προϊόντα

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 132 επισκέπτες και κανένα μέλος

ENOIKIAZETE
oxymetro
ΠΑΛΜΙΚΟ ΟΞΥΜΕΤΡΟ
CAMER-WEB-TM-C011-1
 ΚΑΜΕΡΑ Η/Υ WEB

AFK YK001 3

ΘΕΡΜΟΜΕΤΡΟ ΣΩΜΑΤΟΣ

  USB-REC
 USB ΚΑΤΑΓΡΑΦΙΚΟ ΗΧΟΥ
DVR-EXTERNAL-3DET
 ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΚΑΜΕΡΑ
                                   RM-03  ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΜΟΣ 3ΚΑΝ

 

  case-1

Θήκη ασυρμάτων

 

 

ANYTONE-ATD578UV

Anytone AT-D578UV

DMR V/U

 

  PERILEMIO-G

PERILEMIO-R1

Ποιοτικά περιλαίμια
σκύλων
PR HYTERA 1
RFID-CARTΘήκη προστασία για ανέπαφες τραπεζικές κάρτες.

BRENNE-1290080

Ανιχνευτής καπνού

FL-VU
 Φίλτρο αναμεταδότη

Icom IC-2725Ε

Κωδικός προϊόντος: 1-67
Εκτύπωση
Icom IC-2725Ε

Τιμή (Τεμ.):  Μη διαθέσιμο

Περιγραφή Icom IC-2725Ε

Ο IC-2725 είναι πομποδέκτης αυτοκινήτου, ο οποίος παρέχει ταυτόχρονη κάλυψη σε VHF/VHF – UHF/UHF μαζί με VHF/UHF full duplex λειτουργία. Το απλό άγγιγμα ενός πλήκτρου, σας επιτρέπει να εναλλάξετε το κυρίως VFO με το δευτερεύον VFO.
Η ταυτόχρονη διαχείριση των 2 VFOs γίνεται παιχνιδάκι με την συμμετρική διάταξη (και των δύο) πάνω στην μεγάλη LCD οθόνη.
Το IC-2725 παρέχει ξεχωριστό συντονισμό, ένταση ήχου, κουμπιά ρυθμίσεως πρόσοψης και λειτουργικά πλήκτρα για το αριστερό και το δεξί VFO. Επίσης ακούει και τις δύο περιοχές  ανεξάρτητα με το ότι χρησιμοποιεί δεξί και αριστερό βύσμα ακουστικών. Ο αποκλειστικός δυναμικός ανιχνευτής μνήμης (DMS) της ICOM, με τα 212 κανάλια μνήμης που διαθέτει, σας παρέχει την δυνατότητα να ελέγχετε επιπλέον δέκα (10) προσαρμοζόμενες αποθήκες μνημών, εκτός από την δική σας λίστα ανίχνευσης. Η παρεχόμενη βάση πρόσοψης MB-85 επιτρέπει τη τοποθέτηση της αφαιρούμενης πρόσοψης πάνω στην βασική μονάδα. Τα προαιρετικά MB-84 (βάση πρόσοψης) με το διαχωριστικό καλώδιο OPC-1155 (3.5 μέτρα) σας προσφέρουν την δυνατότητα να τοποθετήσετε την πρόσοψη μακριά από την βασική μονάδα. Τα βύσματα του μικροφώνου βρίσκονται και στην πρόσοψη και στην βασική μονάδα. Τα “Hot Keys” (F1/F2) απομνημονεύουν τις πλήρεις ρυθμίσεις των παραμέτρων του πομποδέκτη καθώς επίσης και ξεχωριστό χρώμα της οθόνης ανάλογα με την συχνότητα που εκπέμπει. Το IC-2725 ενσωματώνει 104x2 DTCS και 50 CTCSS τονικούς κώδικες  μαζί με λειτουργία ανίχνευσης τόνου.

Στις τιμές των προϊόντων συμπεριλαμβάνεται ο ΦΠΑ